Monday, January 13, 2014

Blogu i Messi Mesi

Guida me e thjeshte,por teper funksionale e te berit para ne internet. Eshte shume e lehte per tu kuptuar,mund te zbatohet nga te gjithe dhe funksionon.<br />
Ne fakt idea e ketij blogu eshte shume e thjeshte: Ju jepet nje liste me websitet me te mira ne internet ku mund te beni para duke kryer aktivitete te ndryshme. Fillimisht duhet te rregjistroheni ne keto website. Regjistrimi eshte falas! Pasi te jeni rregjistruar ne faqet e meposhtme do te ndertoni nje blog njelloj si ky,ku permbajtja do t'ju jepet e gatshme. Hapi i fundit eshte reklamimi i blogut qe krijuat dhe disa nga menyrat qe funksionojne me mire ne Shqiperi tregohen poshte.<br />
Websitet e meposhte jane elite e padiskutueshme e kategorise se tyre. Gjithshka eshte falas,pra ju do punoni ne keto webfaqe si affiliate dhe do te perfitoni komisione nga aktivitetet qe kryejne personat e referuar prej jush. Nuk kerkohet investim nga ana juaj! Ndiq me kujdes hapat e meposhtme!<br />
<br />
Para se te shohesh videon duhet te dish qe:<br />
<br />
<b>1.</b> Duhet te ndjekesh instruksionet hap pas hapi,pa kaluar asnje pjese te videos;<br />
<b>2.</b> Rregjistrimet qe tregohen ne video duhet ti kryesh ne kete blog; <br />
<b>3.</b> Eshte e keshillueshme qe videoja te shihet njehere,pa kryer asnje veprim,keshtu do ta keni me te lehte per te bere rregjistrimet dhe shmangur problemet.<br />
<b>4.</b> Informacioni shfaqet me qarte nese videoja shihet ne formatin 360p, 480p ose 720p HD. <br />
<br />
<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="480" src="//www.youtube.com/embed/KLy28QdqqaE" width="640"></iframe>

&nbsp;
<b>&nbsp;</b><br />
<br />
<b><i>*Nese ke njohuri te mira rreth punesimit online,rregjistrimeve,editimit te HTML etj, nuk ke nevoje te shohesh videon,mjafton te ndjekesh hapat e meposhtme.</i> </b><br />
<h2>
<b>1.</b> Rregjistrohu ne te gjitha websitet e meposhtme. Sigurohu qe te perdoresh te dhena te verteta qe te shmangesh cdo problem ne te ardhmen.</h2>
<br />
<b>a) Uinvest</b><br />
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" height="60" width="468">
  <param name="FlashVars" value="url=REF LINK KETU" />
  <param name="movie" value="https://uinvest.com.ua/media/banners/flash/468x60.swf" />
  <param name="quality" value="high" />
  <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
  <param name="play" value="true" />
  <param name="loop" value="true" />
  <param name="wmode" value="window" />
  <param name="scale" value="showall" />
  <param name="menu" value="true" />
  <param name="devicefont" value="false" />
  <param name="salign" value="" />
  <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
  <!--[if !IE]>-->
  <object type="application/x-shockwave-flash" data="https://uinvest.com.ua/media/banners/flash/468x60.swf" width="468" height="60">
   <param name="FlashVars" value="url=REF LINK KETU" />
   <param name="movie" value="https://uinvest.com.ua/media/banners/flash/468x60.swf" />
   <param name="quality" value="high" />
   <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
   <param name="play" value="true" />
   <param name="loop" value="true" />
   <param name="wmode" value="window" />
   <param name="scale" value="showall" />
   <param name="menu" value="true" />
   <param name="devicefont" value="false" />
   <param name="salign" value="" />
   <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
   <!--<![endif]-->
   <a href="http://www.adobe.com/go/getflash"> <img
    src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif"
    alt="Get Adobe Flash player" />
   </a>
   <!--[if !IE]>-->
  </object>
  <!--<![endif]-->
 </object><br />
<br />
Uinvest i jep mundesine bizneseve ne gjithe boten te mbledhin kapital nga individe te ndryshem,duke iu shitur atyre aksione,pra Uinvest eshte lidhja midis investuesve dhe bizneseve qe kane nevoje per investim. Keto aksione ne kohen e maturimit te tyre na sigurojne nje perqindje te mire fitimi. Uinvest ofron dhe shume komisione te mira per cdo referues qe rregjistrohet dhe blen aksione te ndonje biznesi. Biznesi qe kerkon te mbledhe para nga investuesit mund te jete nje fabrike birre, hotel, ferme, uzine celiku etj.<br />
<br />
<br />
<b>b)</b> <b>Work From No Home</b><br />
<a href="REF LINK KETU" target="_blank"><img alt="Work" from="from" home="home" no="no" src="http://www.workfromnohome.com/banners/468x60.png" /></a><br />
<br />
Work From No Home eshte guide e detajuar per Internet Marketing. Rregjistrohu fillimisht ne <span style="color: #e06666;"><a href="http://clickbank.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">ClickBank.com</span></a>&nbsp;</span>dhe pastaj rregjistrohu ne Work From No Home si affiliate. Per cdo shitje te produktit do te perfitosh komision.<br />
<br />
<br />
<b>c)</b> <b>eToro, EmpireOption dhe RoyalCM
</b><a href="REF LINK KETU" target="_Top"><img alt="" border="0" height="60" src="http://www.etoro.com/B3979_A35262_TGet.aspx" width="468" /></a><br />
<br />
<a href="REF LINK KETU" target="_blank"><img border="0" height="60" src="http://images.empiremoney.com/banner.php?pd=6&amp;ln=78&amp;st=285&amp;w=468&amp;h=60&amp;ex=gif&amp;lg=auto" width="468" /></a>
<br />
<br />
<a href="REF LINK KETU" target="_blank"><img border="0" height="60" src="http://images.empiremoney.com/banner.php?pd=4&amp;ln=24&amp;st=100&amp;w=468&amp;h=60&amp;ex=gif&amp;lg=auto" width="468" /></a><br />
<br />
Te treja jane kompani lider te burses online. Bej para thjesht duke parashikuar nese cmimi i nje aseti psh EUR/USD do te rritet apo ulet brenda nje afati te caktuar kohor. Nese parashikimi yt eshte i sakte mund te perfitosh deri ne 80% te shumes se investuar. Psh nese investoni 100$ mund te fitoni deri ne 80$ brenda nje afati te shkurter kohor(edhe brenda 60 sekondash). Gjithashtu do te perfitosh komisione te mira nga referuesit qe rregjistrohen dhe nxjerrin perfitime nga keto site.<br />
<br />
<br />
<b>d) Neobux, ClixSense, BuxP, WordLinx, Clicksia, Incentria, LinkGrand</b><br />
<br />
<a href="REF LINK KETU"><img height="60" src="http://images.neobux.com/imagens/banner8.gif" width="468" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU" target="_blank"><img border="0" src="http://csstatic.com/banners/clixsense_gpt468x60a.png" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU"><img alt="" src="http://buxp.org/images/buxp468.gif" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU" target="_blank"><img border="0" src="http://wordlinx.net/x/468x60_1.gif" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU"><img alt="Clicksia - Get Paid To Click" border="0" height="60" src="http://www.clicksia.com/banners/banner8.gif" width="468" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU"><img alt="Incentria - Get Paid To Click" border="0" height="60" src="http://www.incentria.com/banners/banner3.gif" width="468" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU"><img alt="LinkGrand.com" border="0" src="http://www.linkgrand.com/images/banner01.gif" /></a><br />
<br />
Sitet e mesiperme quhen site PTC/GPT ose Paid To Click/Get Paid To. Ne to paguhesh per te kryer detyra te lehta si shikimi i reklamave,plotesimi i pyetsoreve,marrja e ofertave,referimi i njerezve te tjere,blerja e referuesve etj. E rendesishme ne keto site eshte qe mund te referosh persona te tjere dhe te perfitosh komisione nga aktivitetet e tyre. &nbsp;Nuk kerkohet investim!<br />
<br />
<br />
<b>e) Payza, EgoPay, PayPal</b><br />
<a href="REF LINK KETU"><img border="0" src="https://secure.payza.com/images/banners/en/Sign-up-Payza.png" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU"><img border="0" src="http://img854.imageshack.us/img854/4061/egopaybanner1.png" /></a>
<br />
<a href="https://www.paypal.com"><img alt="PayPal-The best payment processor" border="0" height="60" src="http://www.dogmatic.org.uk/contents/media/b_bnr_merchant_468x60.gif" title="PayPal-The best payment processor" width="468" /></a>
<br />
<br />
Keta jane procesoret e pagesave nepermjet te cileve do te terheqim parate qe kemi bere online. Parate mund te terhiqen direkt ne llogarine tone bankare,karten e kreditit ose debitit ose nepermjet ceqeve. Jo vetem qe keto sherbejne si procesore pagesash por edhe si nje burim shume i mire perfitimi pasi ofrojne komisione per cdo referues qe rregjistrohet aty,verifikohet dhe ben nje transaksion ne nje shume te caktuar.<br />
<br />
<br />
<h2>
2. Krijo nje blog ne blogger.com ose nje website. Nese vendos te krijosh nje website webhosti me i mire eshte <a href="REF LINK KETU" target="_blank"><span style="color: #e06666;">HostGator</span></a>.</h2>
<div>
<br /></div>
<b>1.</b> Para se gjithash duhet te krijosh nje email ne <span style="color: #e06666;"><a href="https://accounts.google.com/SignUp?service=mail&amp;continue=http%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F&amp;ltmpl=default" target="_blank"><span style="color: #e06666;">Gmail.com</span></a>.</span><br />
<br />
<b>2.</b> Pasi te kesh krijuar nje email shko ne <a href="http://blogger.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">blogger.com</span></a>.<br />
<br />
<b>3.</b> Kliko butonin <b>New Blog</b>.<br />
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://4.bp.blogspot.com/-I4OLTbv_Ia4/UXA9MXYJP4I/AAAAAAAAC-A/RHbHvgyBINA/s1600/Blogger+-+Kliko+butonin+New+Blog.png" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img alt="Blogger - Kliko butonin New Blog" border="0" height="155" src="http://4.bp.blogspot.com/-I4OLTbv_Ia4/UXA9MXYJP4I/AAAAAAAAC-A/RHbHvgyBINA/s320/Blogger+-+Kliko+butonin+New+Blog.png" title="Blogger - Kliko butonin New Blog" width="320" /></a></div>
<br />
<br />
<br />
<b>4.</b> Ne shiritin <b>Title</b> shtyp nje titull per blogun si psh Blogu i Kleant Rrera. Ne shiritin <b>Address</b> shtyp adresen e blogut. Edhe ketu sugjeroj qe te shkruani emrin tuaj sepse do t'ju ndihmoje qe ta beni emrin tuaj ate cfare ne internet quhet Brand,e thene ndryshe ta beni emrin tuaj te njohur. Ne kete shembull adresa e blogut do te ishte <a href="http://kleantrrera.blogspot.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">kleantrrera.blogspot.com</span></a>. Ne fund zgjidh temen <b>Watermark</b> dhe kliko butonin <b>Create blog! </b>Me vone mund te zgjedhesh nje teme tjeter nese deshiron.<br />
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://1.bp.blogspot.com/-t9G-fQaSVus/UXBEY2zvGuI/AAAAAAAAC-I/VxUQc2gvnWc/s1600/Blogger+-+Si+te+krijosh+nje+blog.png" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img alt="Blogger - Si te krijosh nje blog" border="0" height="155" src="http://1.bp.blogspot.com/-t9G-fQaSVus/UXBEY2zvGuI/AAAAAAAAC-I/VxUQc2gvnWc/s320/Blogger+-+Si+te+krijosh+nje+blog.png" title="Blogger - Si te krijosh nje blog" width="320" /></a></div>
<b><br /></b>
<br />
<b><br /></b>
<b>5. </b>Krijimi i blogut perfundoi,tani duhet te vendosim permbajtjen ne te.<br />
<br />
<b>a.</b> Menjehere sapo te kesh krijuar blogun kliko butonin portokalli me shenjen e lapsit te bardhe,kjo do te na jape mundesi te krijojme postimin e pare ne blogun e sapokrijuar.<br />
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://3.bp.blogspot.com/-XHfjajZa4pc/UXF16_euGOI/AAAAAAAAC_E/zVWqXAShQcI/s1600/Blogger+-+Kliko+blogun.png" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img alt="Blogger - Kliko butonin portokalli me shenjen e lapsit te bardhe" border="0" height="150" src="http://3.bp.blogspot.com/-XHfjajZa4pc/UXF16_euGOI/AAAAAAAAC_E/zVWqXAShQcI/s320/Blogger+-+Kliko+blogun.png" title="Blogger - Kliko butonin portokalli me shenjen e lapsit te bardhe" width="320" /></a></div>
<br />
<br />
<b><br /></b>
<b>b.</b> Kliko butonin <b>HTML</b>. Kjo do te na jape mundesi te editojme kodin html te postimit qe do te krijojme.<br />
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://2.bp.blogspot.com/-nLcV6Xy1c2w/UXF3soin-6I/AAAAAAAAC_M/bCAQrRrniqs/s1600/Blogger+-+Kliko+butonin+HTML+tek+editimi+i+postimit.png" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img border="0" height="140" src="http://2.bp.blogspot.com/-nLcV6Xy1c2w/UXF3soin-6I/AAAAAAAAC_M/bCAQrRrniqs/s320/Blogger+-+Kliko+butonin+HTML+tek+editimi+i+postimit.png" width="320" /></a></div>
<br />
<br />
<br />
<b>c.</b> Kopjo te gjithe kodin html ne kutine jeshile poshte ne clipboard(perzgjidhe te gjithe dhe pastaj shtyp ctrl+c) dhe ngjite(ctrl+v) ne kuadratin e postimit qe do te krijojme sic tregohet ne foton poshte kodit html. <span style="color: red;"><b>Kujdes!</b>&nbsp;</span>Kur te vendosesh kodin html ne blogun tend,ne kutine jeshile do te shfaqet vetem <b>VENDOS KODIN HTML KETU</b>. Kliko butonin <b>Compose</b>&nbsp;siper ne te majte dhe gjej ku shkruan <b>VENDOS KODIN HTML KETU</b> dhe zevendesoje me kodin html qe ke kopjuar me pare ne clipboard.<br />
<br />
<div style="background-color: #67f152; height: 90px; overflow: scroll; width: 350px;">
VENDOS KODIN HTML KETU</div>
<br />
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://4.bp.blogspot.com/-TEeebUPvhTc/UXF7xzUN2gI/AAAAAAAAC_U/3X1n_gQiHWM/s1600/Blogger+-+Hidh+informacionin+e+kopjuar+ne+clipboard+ne+kuadratin+e+postimit.png" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img alt="Blogger - Hidh informacionin e kopjuar ne clipboard ne kuadratin e postimit" border="0" height="140" src="http://4.bp.blogspot.com/-TEeebUPvhTc/UXF7xzUN2gI/AAAAAAAAC_U/3X1n_gQiHWM/s320/Blogger+-+Hidh+informacionin+e+kopjuar+ne+clipboard+ne+kuadratin+e+postimit.png" title="Blogger - Hidh informacionin e kopjuar ne clipboard ne kuadratin e postimit" width="320" /></a></div>
<br />
<br />
<b>d.</b> <b style="color: red;">Shume e rendesishme! </b>Para se ta publikosh postimin e krijuar, sigurohu qe te vendosesh referral linket e tua,perkatese per cdo website,ne cdo vend ku lexon <b>REF LINK KETU</b>&nbsp;, perndryshe personat qe rregjistrohen ne to nuk do te jene referuesit e tu dhe ti nuk do te perfitosh komisione prej aktiviteteve te tyre. Gjithashtu ndrysho emrin tim dhe linkun e blogut tim me emrin tend,linkun e blogut tend te sapokrijuar dhe format e kontaktit ne fund te faqes.Pasi te kesh zevendesuar te gjithe referral linket dhe te kesh bere ndryshimet e tjera kliko butonin portokalli <b><span style="color: orange;">Publish</span></b>.<br />
<br />
<br />
<br />
<h2>
3. Tani qe krijuam blogun,vendosem informacionin ne te dhe beme ndryshimet perkatese,eshte koha qe ta reklamojme kete blog,pra tua tregojme sa me shume njerezve.</h2>
<div>
Per kete do te perdorim disa teknika qe funksionojne me se miri ne Shqiperi.<br />
<br />
<b>a.</b> Fol me miqte ne Facebook. Tregoju atyre per kete mundesi dhe ndihmoji ne cdo problem qe mund te kene. Nderto nje liste te madhe shokesh dhe dedikoja profilin tend blogut. Kujdes! Dergo jo me shume se 5 ftesa ne dite dhe dergojua vetem personave qe mendon se do ti pranojne,pra personave qe njeh.<br />
<br />
<b>b.</b> Nderto nje llogari ne G+, Twitter dhe cdo rrjet tjeter social. Nderto aty nje liste te madhe miqsh dhe ndjekesish dhe reklamoje here pas here blogun,sigurisht pa e tepruar.<br />
<br />
<b>c.</b> Krijo nje fan page interesante ne Facebook dhe reklamoje aty here pas here blogun tend ose vendose linkun e tij tek <b>About</b> bashke me nje pershkrim te shkurter. Nese faqja eshte interesante mund te behet virale shume shpejt.<br />
<br />
<b>d.</b> Reklamoje blogun ne Facebook dhe Google Adsense. Targetoje trafikun ne Shqiperi. Ky sherbim eshte me pagese.<br />
<br />
<b>e.</b> Rregjistrohu ne <a href="http://webmaster.al/"><span style="color: #e06666;">webmaster.al</span></a>,&nbsp;<a href="http://zeriyt.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">zeriyt.com</span></a>, <a href="http://forumishqiptar.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">forumishqiptar.com</span></a>, <span style="color: #e06666;"><a href="http://forumi.shqiperia.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">forumi.shqiperia.com</span></a>&nbsp;</span>dhe cdo forum tjeter Shqiptar<span style="color: #e06666;">.</span>&nbsp;Vendos ne firmat e tyre linkun e blogut,krijo postime interesante dhe ndihmo sa me shume njerez. Keshtu do te mund te krijosh nje emer te mire ne keto forume dhe gjithashtu te reklamosh masivisht blogun tend. Kujdes! Mos bej spam! Respekto rregullat e forumit dhe anetaret e tjere te rregjistruar aty.<br />
<br />
<b>f.</b> Nese ke nje website ne te cilen ke shume trafik,mund ta reklamosh blogun tend aty ose te krijosh nje faqe te posacme qe permban kete informacion.<br />
<br />
<b>g.</b> Fol me njerez te ndryshem ne dhoma chati,sigurisht duke respektuar rregullat dhe anetaret e tjere.<br />
<br />
<b>h.</b> Nese je student fol me studente te tjere. Kush ka me shume nevoje per para se nje student?<br />
<br />
<b>i.</b> Ngarko video ne YouTube dhe vendos ne to linkun e blogut. Nese videoja eshte interesante mund te behet virale shume shpejt dhe do t'ju siguroje trafik masiv ne blog.<br />
<br />
<b>j.</b> Reklamo me pagese ne website te ndryshme shqiptare.<br />
<br />
<b>k.</b> Nese luan lojra online fol me lojtare te tjere ndersa je duke luajtur,prezantoji atyre blogun tend.<br />
<br />
<br />
<h2>
Permbledhje</h2>
Tani qe jeni rregjistruar ne te gjitha sitet e mesiperme dhe keni te gatshem blogun,do t'ju tregoj cfare duhet te bejme cdo dite,pra cila do te jete rutina jone e perditeshme.<br />
<br />
<b>- </b>Kycu njekohesisht ne te gjitha sitet PTC/GPT qe u rregjistrove mesiper dhe kliko te gjitha reklamat e disponueshme aty. <i>30 minuta pune</i><br />
RoboForm Lite do t'ju vije ne ndihme per tu kycur shpejt,pasi ruan pseudonimin/emailin dhe passwordin ne menyre te sigurte ne serverat e tyre dhe procesi i kycjes do te jete me dy klikime. Kliko <a href="https://chrome.google.com/webstore/detail/empty-title/kidhjpmgjfbkmcfpfakmdddddgfbhahj?hl=en" target="_blank"><span style="color: #e06666;">ketu</span></a> per te shkarkuar RoboForm Lite per Chrome dhe <a href="https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/roboform-online-password-manag/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">ketu</span></a> per Firefox.<br />
<br />
<b>- </b>Hidhi nje sy statistikave te blogut dhe nese dikush ka komentuar. Nese ke vendosur nje menyre kontakti ne blog si psh email hidhi nje sy nese dikush te ka kontaktuar dhe ka kerkuar ndihme. <i>2 minuta pune</i><br />
<br />
- Shto 5 miq/ndjekes te rinj ne Facebook, G+, Twitter etj. Mos e shpernda linkun e blogut ne rrjetet sociale me shume se nje here ne jave,pasi miqte qe ke aty mund te merziten dhe ne rastin me te keq mund te te heqin nga shoket. Nese flet me miq te rinj ne keto rrjete sociale sigurohu fillimisht qe te ndertosh njehere marredhenie me ta pastaj ti tregosh per blogun. <i>2 minuta pune</i><br />
<br />
- Shto nje postim te ri ose komento ne postimin e dikujt tjeter ne <span style="color: #e06666;"><a href="http://webmaster.al/">webmaster.al</a></span>, <a href="http://zeriyt.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">zeriyt.com</span></a>, <a href="http://forumishqiptar.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">forumishqiptar.com</span></a>, <span style="color: #e06666;"><a href="http://forumi.shqiperia.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">forumi.shqiperia.com</span></a>&nbsp;</span>ose cdo forum tjeter Shqiptar ku je rregjistruar. Kujdes! Sigurohu qe postimi i ri ose komenti te kete lidhje me kategorine ose temen e hapur nga nje anetar tjeter. Jepi vlere forumit aty duke i dhene material dhe duke i dhene ndihme anetareve te tjere. Mundohu te mos vendosesh linkun e blogut ne komente pasi do ta kesh tashme ne firme. Lexo dhe respekto rregullat e forumit! <i>15 minuta pune</i><br />
<br />
<b>-&nbsp;</b>Kerko online dhe zbato cdo menyre tjeter reklamimi qe mund te jete efikase per ty,duke pasur kujdes qe te mos besh spam. <i>varion</i><br />
<br />
-<b>&nbsp;</b>Fik kompjuterin,vazhdo me jeten reale dhe kthehu perseri te nesermen!<br />
<br />
<br />
<br />
Nese ka dicka qe nuk kupton mund te komentosh ketu ose te me kontaktosh ne&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/kleant.rrera" target="_blank"><span style="color: #e06666;">https://www.facebook.com/kleant.rrera</span></a>&nbsp;ose me email ne semiaksi@live.com. Suksese!</div>
<br />
<br />

Blogu i Messi Mesi

Guida me e thjeshte,por teper funksionale e te berit para ne internet. Eshte shume e lehte per tu kuptuar,mund te zbatohet nga te gjithe dhe funksionon.<br />
Ne fakt idea e ketij blogu eshte shume e thjeshte: Ju jepet nje liste me websitet me te mira ne internet ku mund te beni para duke kryer aktivitete te ndryshme. Fillimisht duhet te rregjistroheni ne keto website. Regjistrimi eshte falas! Pasi te jeni rregjistruar ne faqet e meposhtme do te ndertoni nje blog njelloj si ky,ku permbajtja do t'ju jepet e gatshme. Hapi i fundit eshte reklamimi i blogut qe krijuat dhe disa nga menyrat qe funksionojne me mire ne Shqiperi tregohen poshte.<br />
Websitet e meposhte jane elite e padiskutueshme e kategorise se tyre. Gjithshka eshte falas,pra ju do punoni ne keto webfaqe si affiliate dhe do te perfitoni komisione nga aktivitetet qe kryejne personat e referuar prej jush. Nuk kerkohet investim nga ana juaj! Ndiq me kujdes hapat e meposhtme!<br />
<br />
Para se te shohesh videon duhet te dish qe:<br />
<br />
<b>1.</b> Duhet te ndjekesh instruksionet hap pas hapi,pa kaluar asnje pjese te videos;<br />
<b>2.</b> Rregjistrimet qe tregohen ne video duhet ti kryesh ne kete blog; <br />
<b>3.</b> Eshte e keshillueshme qe videoja te shihet njehere,pa kryer asnje veprim,keshtu do ta keni me te lehte per te bere rregjistrimet dhe shmangur problemet.<br />
<b>4.</b> Informacioni shfaqet me qarte nese videoja shihet ne formatin 360p, 480p ose 720p HD. <br />
<br />
<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="480" src="//www.youtube.com/embed/KLy28QdqqaE" width="640"></iframe>

&nbsp;
<b>&nbsp;</b><br />
<br />
<b><i>*Nese ke njohuri te mira rreth punesimit online,rregjistrimeve,editimit te HTML etj, nuk ke nevoje te shohesh videon,mjafton te ndjekesh hapat e meposhtme.</i> </b><br />
<h2>
<b>1.</b> Rregjistrohu ne te gjitha websitet e meposhtme. Sigurohu qe te perdoresh te dhena te verteta qe te shmangesh cdo problem ne te ardhmen.</h2>
<br />
<b>a) Uinvest</b><br />
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" height="60" width="468">
  <param name="FlashVars" value="url=REF LINK KETU" />
  <param name="movie" value="https://uinvest.com.ua/media/banners/flash/468x60.swf" />
  <param name="quality" value="high" />
  <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
  <param name="play" value="true" />
  <param name="loop" value="true" />
  <param name="wmode" value="window" />
  <param name="scale" value="showall" />
  <param name="menu" value="true" />
  <param name="devicefont" value="false" />
  <param name="salign" value="" />
  <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
  <!--[if !IE]>-->
  <object type="application/x-shockwave-flash" data="https://uinvest.com.ua/media/banners/flash/468x60.swf" width="468" height="60">
   <param name="FlashVars" value="url=REF LINK KETU" />
   <param name="movie" value="https://uinvest.com.ua/media/banners/flash/468x60.swf" />
   <param name="quality" value="high" />
   <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
   <param name="play" value="true" />
   <param name="loop" value="true" />
   <param name="wmode" value="window" />
   <param name="scale" value="showall" />
   <param name="menu" value="true" />
   <param name="devicefont" value="false" />
   <param name="salign" value="" />
   <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
   <!--<![endif]-->
   <a href="http://www.adobe.com/go/getflash"> <img
    src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif"
    alt="Get Adobe Flash player" />
   </a>
   <!--[if !IE]>-->
  </object>
  <!--<![endif]-->
 </object><br />
<br />
Uinvest i jep mundesine bizneseve ne gjithe boten te mbledhin kapital nga individe te ndryshem,duke iu shitur atyre aksione,pra Uinvest eshte lidhja midis investuesve dhe bizneseve qe kane nevoje per investim. Keto aksione ne kohen e maturimit te tyre na sigurojne nje perqindje te mire fitimi. Uinvest ofron dhe shume komisione te mira per cdo referues qe rregjistrohet dhe blen aksione te ndonje biznesi. Biznesi qe kerkon te mbledhe para nga investuesit mund te jete nje fabrike birre, hotel, ferme, uzine celiku etj.<br />
<br />
<br />
<b>b)</b> <b>Work From No Home</b><br />
<a href="REF LINK KETU" target="_blank"><img alt="Work" from="from" home="home" no="no" src="http://www.workfromnohome.com/banners/468x60.png" /></a><br />
<br />
Work From No Home eshte guide e detajuar per Internet Marketing. Rregjistrohu fillimisht ne <span style="color: #e06666;"><a href="http://clickbank.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">ClickBank.com</span></a>&nbsp;</span>dhe pastaj rregjistrohu ne Work From No Home si affiliate. Per cdo shitje te produktit do te perfitosh komision.<br />
<br />
<br />
<b>c)</b> <b>eToro, EmpireOption dhe RoyalCM
</b><a href="REF LINK KETU" target="_Top"><img alt="" border="0" height="60" src="http://www.etoro.com/B3979_A35262_TGet.aspx" width="468" /></a><br />
<br />
<a href="REF LINK KETU" target="_blank"><img border="0" height="60" src="http://images.empiremoney.com/banner.php?pd=6&amp;ln=78&amp;st=285&amp;w=468&amp;h=60&amp;ex=gif&amp;lg=auto" width="468" /></a>
<br />
<br />
<a href="REF LINK KETU" target="_blank"><img border="0" height="60" src="http://images.empiremoney.com/banner.php?pd=4&amp;ln=24&amp;st=100&amp;w=468&amp;h=60&amp;ex=gif&amp;lg=auto" width="468" /></a><br />
<br />
Te treja jane kompani lider te burses online. Bej para thjesht duke parashikuar nese cmimi i nje aseti psh EUR/USD do te rritet apo ulet brenda nje afati te caktuar kohor. Nese parashikimi yt eshte i sakte mund te perfitosh deri ne 80% te shumes se investuar. Psh nese investoni 100$ mund te fitoni deri ne 80$ brenda nje afati te shkurter kohor(edhe brenda 60 sekondash). Gjithashtu do te perfitosh komisione te mira nga referuesit qe rregjistrohen dhe nxjerrin perfitime nga keto site.<br />
<br />
<br />
<b>d) Neobux, ClixSense, BuxP, WordLinx, Clicksia, Incentria, LinkGrand</b><br />
<br />
<a href="REF LINK KETU"><img height="60" src="http://images.neobux.com/imagens/banner8.gif" width="468" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU" target="_blank"><img border="0" src="http://csstatic.com/banners/clixsense_gpt468x60a.png" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU"><img alt="" src="http://buxp.org/images/buxp468.gif" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU" target="_blank"><img border="0" src="http://wordlinx.net/x/468x60_1.gif" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU"><img alt="Clicksia - Get Paid To Click" border="0" height="60" src="http://www.clicksia.com/banners/banner8.gif" width="468" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU"><img alt="Incentria - Get Paid To Click" border="0" height="60" src="http://www.incentria.com/banners/banner3.gif" width="468" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU"><img alt="LinkGrand.com" border="0" src="http://www.linkgrand.com/images/banner01.gif" /></a><br />
<br />
Sitet e mesiperme quhen site PTC/GPT ose Paid To Click/Get Paid To. Ne to paguhesh per te kryer detyra te lehta si shikimi i reklamave,plotesimi i pyetsoreve,marrja e ofertave,referimi i njerezve te tjere,blerja e referuesve etj. E rendesishme ne keto site eshte qe mund te referosh persona te tjere dhe te perfitosh komisione nga aktivitetet e tyre. &nbsp;Nuk kerkohet investim!<br />
<br />
<br />
<b>e) Payza, EgoPay, PayPal</b><br />
<a href="REF LINK KETU"><img border="0" src="https://secure.payza.com/images/banners/en/Sign-up-Payza.png" /></a><br />
<a href="REF LINK KETU"><img border="0" src="http://img854.imageshack.us/img854/4061/egopaybanner1.png" /></a>
<br />
<a href="https://www.paypal.com"><img alt="PayPal-The best payment processor" border="0" height="60" src="http://www.dogmatic.org.uk/contents/media/b_bnr_merchant_468x60.gif" title="PayPal-The best payment processor" width="468" /></a>
<br />
<br />
Keta jane procesoret e pagesave nepermjet te cileve do te terheqim parate qe kemi bere online. Parate mund te terhiqen direkt ne llogarine tone bankare,karten e kreditit ose debitit ose nepermjet ceqeve. Jo vetem qe keto sherbejne si procesore pagesash por edhe si nje burim shume i mire perfitimi pasi ofrojne komisione per cdo referues qe rregjistrohet aty,verifikohet dhe ben nje transaksion ne nje shume te caktuar.<br />
<br />
<br />
<h2>
2. Krijo nje blog ne blogger.com ose nje website. Nese vendos te krijosh nje website webhosti me i mire eshte <a href="REF LINK KETU" target="_blank"><span style="color: #e06666;">HostGator</span></a>.</h2>
<div>
<br /></div>
<b>1.</b> Para se gjithash duhet te krijosh nje email ne <span style="color: #e06666;"><a href="https://accounts.google.com/SignUp?service=mail&amp;continue=http%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F&amp;ltmpl=default" target="_blank"><span style="color: #e06666;">Gmail.com</span></a>.</span><br />
<br />
<b>2.</b> Pasi te kesh krijuar nje email shko ne <a href="http://blogger.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">blogger.com</span></a>.<br />
<br />
<b>3.</b> Kliko butonin <b>New Blog</b>.<br />
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://4.bp.blogspot.com/-I4OLTbv_Ia4/UXA9MXYJP4I/AAAAAAAAC-A/RHbHvgyBINA/s1600/Blogger+-+Kliko+butonin+New+Blog.png" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img alt="Blogger - Kliko butonin New Blog" border="0" height="155" src="http://4.bp.blogspot.com/-I4OLTbv_Ia4/UXA9MXYJP4I/AAAAAAAAC-A/RHbHvgyBINA/s320/Blogger+-+Kliko+butonin+New+Blog.png" title="Blogger - Kliko butonin New Blog" width="320" /></a></div>
<br />
<br />
<br />
<b>4.</b> Ne shiritin <b>Title</b> shtyp nje titull per blogun si psh Blogu i Kleant Rrera. Ne shiritin <b>Address</b> shtyp adresen e blogut. Edhe ketu sugjeroj qe te shkruani emrin tuaj sepse do t'ju ndihmoje qe ta beni emrin tuaj ate cfare ne internet quhet Brand,e thene ndryshe ta beni emrin tuaj te njohur. Ne kete shembull adresa e blogut do te ishte <a href="http://kleantrrera.blogspot.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">kleantrrera.blogspot.com</span></a>. Ne fund zgjidh temen <b>Watermark</b> dhe kliko butonin <b>Create blog! </b>Me vone mund te zgjedhesh nje teme tjeter nese deshiron.<br />
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://1.bp.blogspot.com/-t9G-fQaSVus/UXBEY2zvGuI/AAAAAAAAC-I/VxUQc2gvnWc/s1600/Blogger+-+Si+te+krijosh+nje+blog.png" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img alt="Blogger - Si te krijosh nje blog" border="0" height="155" src="http://1.bp.blogspot.com/-t9G-fQaSVus/UXBEY2zvGuI/AAAAAAAAC-I/VxUQc2gvnWc/s320/Blogger+-+Si+te+krijosh+nje+blog.png" title="Blogger - Si te krijosh nje blog" width="320" /></a></div>
<b><br /></b>
<br />
<b><br /></b>
<b>5. </b>Krijimi i blogut perfundoi,tani duhet te vendosim permbajtjen ne te.<br />
<br />
<b>a.</b> Menjehere sapo te kesh krijuar blogun kliko butonin portokalli me shenjen e lapsit te bardhe,kjo do te na jape mundesi te krijojme postimin e pare ne blogun e sapokrijuar.<br />
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://3.bp.blogspot.com/-XHfjajZa4pc/UXF16_euGOI/AAAAAAAAC_E/zVWqXAShQcI/s1600/Blogger+-+Kliko+blogun.png" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img alt="Blogger - Kliko butonin portokalli me shenjen e lapsit te bardhe" border="0" height="150" src="http://3.bp.blogspot.com/-XHfjajZa4pc/UXF16_euGOI/AAAAAAAAC_E/zVWqXAShQcI/s320/Blogger+-+Kliko+blogun.png" title="Blogger - Kliko butonin portokalli me shenjen e lapsit te bardhe" width="320" /></a></div>
<br />
<br />
<b><br /></b>
<b>b.</b> Kliko butonin <b>HTML</b>. Kjo do te na jape mundesi te editojme kodin html te postimit qe do te krijojme.<br />
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://2.bp.blogspot.com/-nLcV6Xy1c2w/UXF3soin-6I/AAAAAAAAC_M/bCAQrRrniqs/s1600/Blogger+-+Kliko+butonin+HTML+tek+editimi+i+postimit.png" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img border="0" height="140" src="http://2.bp.blogspot.com/-nLcV6Xy1c2w/UXF3soin-6I/AAAAAAAAC_M/bCAQrRrniqs/s320/Blogger+-+Kliko+butonin+HTML+tek+editimi+i+postimit.png" width="320" /></a></div>
<br />
<br />
<br />
<b>c.</b> Kopjo te gjithe kodin html ne kutine jeshile poshte ne clipboard(perzgjidhe te gjithe dhe pastaj shtyp ctrl+c) dhe ngjite(ctrl+v) ne kuadratin e postimit qe do te krijojme sic tregohet ne foton poshte kodit html. <span style="color: red;"><b>Kujdes!</b>&nbsp;</span>Kur te vendosesh kodin html ne blogun tend,ne kutine jeshile do te shfaqet vetem <b>VENDOS KODIN HTML KETU</b>. Kliko butonin <b>Compose</b>&nbsp;siper ne te majte dhe gjej ku shkruan <b>VENDOS KODIN HTML KETU</b> dhe zevendesoje me kodin html qe ke kopjuar me pare ne clipboard.<br />
<br />
<div style="background-color: #67f152; height: 90px; overflow: scroll; width: 350px;">
VENDOS KODIN HTML KETU</div>
<br />
<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">
<a href="http://4.bp.blogspot.com/-TEeebUPvhTc/UXF7xzUN2gI/AAAAAAAAC_U/3X1n_gQiHWM/s1600/Blogger+-+Hidh+informacionin+e+kopjuar+ne+clipboard+ne+kuadratin+e+postimit.png" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"><img alt="Blogger - Hidh informacionin e kopjuar ne clipboard ne kuadratin e postimit" border="0" height="140" src="http://4.bp.blogspot.com/-TEeebUPvhTc/UXF7xzUN2gI/AAAAAAAAC_U/3X1n_gQiHWM/s320/Blogger+-+Hidh+informacionin+e+kopjuar+ne+clipboard+ne+kuadratin+e+postimit.png" title="Blogger - Hidh informacionin e kopjuar ne clipboard ne kuadratin e postimit" width="320" /></a></div>
<br />
<br />
<b>d.</b> <b style="color: red;">Shume e rendesishme! </b>Para se ta publikosh postimin e krijuar, sigurohu qe te vendosesh referral linket e tua,perkatese per cdo website,ne cdo vend ku lexon <b>REF LINK KETU</b>&nbsp;, perndryshe personat qe rregjistrohen ne to nuk do te jene referuesit e tu dhe ti nuk do te perfitosh komisione prej aktiviteteve te tyre. Gjithashtu ndrysho emrin tim dhe linkun e blogut tim me emrin tend,linkun e blogut tend te sapokrijuar dhe format e kontaktit ne fund te faqes.Pasi te kesh zevendesuar te gjithe referral linket dhe te kesh bere ndryshimet e tjera kliko butonin portokalli <b><span style="color: orange;">Publish</span></b>.<br />
<br />
<br />
<br />
<h2>
3. Tani qe krijuam blogun,vendosem informacionin ne te dhe beme ndryshimet perkatese,eshte koha qe ta reklamojme kete blog,pra tua tregojme sa me shume njerezve.</h2>
<div>
Per kete do te perdorim disa teknika qe funksionojne me se miri ne Shqiperi.<br />
<br />
<b>a.</b> Fol me miqte ne Facebook. Tregoju atyre per kete mundesi dhe ndihmoji ne cdo problem qe mund te kene. Nderto nje liste te madhe shokesh dhe dedikoja profilin tend blogut. Kujdes! Dergo jo me shume se 5 ftesa ne dite dhe dergojua vetem personave qe mendon se do ti pranojne,pra personave qe njeh.<br />
<br />
<b>b.</b> Nderto nje llogari ne G+, Twitter dhe cdo rrjet tjeter social. Nderto aty nje liste te madhe miqsh dhe ndjekesish dhe reklamoje here pas here blogun,sigurisht pa e tepruar.<br />
<br />
<b>c.</b> Krijo nje fan page interesante ne Facebook dhe reklamoje aty here pas here blogun tend ose vendose linkun e tij tek <b>About</b> bashke me nje pershkrim te shkurter. Nese faqja eshte interesante mund te behet virale shume shpejt.<br />
<br />
<b>d.</b> Reklamoje blogun ne Facebook dhe Google Adsense. Targetoje trafikun ne Shqiperi. Ky sherbim eshte me pagese.<br />
<br />
<b>e.</b> Rregjistrohu ne <a href="http://webmaster.al/"><span style="color: #e06666;">webmaster.al</span></a>,&nbsp;<a href="http://zeriyt.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">zeriyt.com</span></a>, <a href="http://forumishqiptar.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">forumishqiptar.com</span></a>, <span style="color: #e06666;"><a href="http://forumi.shqiperia.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">forumi.shqiperia.com</span></a>&nbsp;</span>dhe cdo forum tjeter Shqiptar<span style="color: #e06666;">.</span>&nbsp;Vendos ne firmat e tyre linkun e blogut,krijo postime interesante dhe ndihmo sa me shume njerez. Keshtu do te mund te krijosh nje emer te mire ne keto forume dhe gjithashtu te reklamosh masivisht blogun tend. Kujdes! Mos bej spam! Respekto rregullat e forumit dhe anetaret e tjere te rregjistruar aty.<br />
<br />
<b>f.</b> Nese ke nje website ne te cilen ke shume trafik,mund ta reklamosh blogun tend aty ose te krijosh nje faqe te posacme qe permban kete informacion.<br />
<br />
<b>g.</b> Fol me njerez te ndryshem ne dhoma chati,sigurisht duke respektuar rregullat dhe anetaret e tjere.<br />
<br />
<b>h.</b> Nese je student fol me studente te tjere. Kush ka me shume nevoje per para se nje student?<br />
<br />
<b>i.</b> Ngarko video ne YouTube dhe vendos ne to linkun e blogut. Nese videoja eshte interesante mund te behet virale shume shpejt dhe do t'ju siguroje trafik masiv ne blog.<br />
<br />
<b>j.</b> Reklamo me pagese ne website te ndryshme shqiptare.<br />
<br />
<b>k.</b> Nese luan lojra online fol me lojtare te tjere ndersa je duke luajtur,prezantoji atyre blogun tend.<br />
<br />
<br />
<h2>
Permbledhje</h2>
Tani qe jeni rregjistruar ne te gjitha sitet e mesiperme dhe keni te gatshem blogun,do t'ju tregoj cfare duhet te bejme cdo dite,pra cila do te jete rutina jone e perditeshme.<br />
<br />
<b>- </b>Kycu njekohesisht ne te gjitha sitet PTC/GPT qe u rregjistrove mesiper dhe kliko te gjitha reklamat e disponueshme aty. <i>30 minuta pune</i><br />
RoboForm Lite do t'ju vije ne ndihme per tu kycur shpejt,pasi ruan pseudonimin/emailin dhe passwordin ne menyre te sigurte ne serverat e tyre dhe procesi i kycjes do te jete me dy klikime. Kliko <a href="https://chrome.google.com/webstore/detail/empty-title/kidhjpmgjfbkmcfpfakmdddddgfbhahj?hl=en" target="_blank"><span style="color: #e06666;">ketu</span></a> per te shkarkuar RoboForm Lite per Chrome dhe <a href="https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/roboform-online-password-manag/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">ketu</span></a> per Firefox.<br />
<br />
<b>- </b>Hidhi nje sy statistikave te blogut dhe nese dikush ka komentuar. Nese ke vendosur nje menyre kontakti ne blog si psh email hidhi nje sy nese dikush te ka kontaktuar dhe ka kerkuar ndihme. <i>2 minuta pune</i><br />
<br />
- Shto 5 miq/ndjekes te rinj ne Facebook, G+, Twitter etj. Mos e shpernda linkun e blogut ne rrjetet sociale me shume se nje here ne jave,pasi miqte qe ke aty mund te merziten dhe ne rastin me te keq mund te te heqin nga shoket. Nese flet me miq te rinj ne keto rrjete sociale sigurohu fillimisht qe te ndertosh njehere marredhenie me ta pastaj ti tregosh per blogun. <i>2 minuta pune</i><br />
<br />
- Shto nje postim te ri ose komento ne postimin e dikujt tjeter ne <span style="color: #e06666;"><a href="http://webmaster.al/">webmaster.al</a></span>, <a href="http://zeriyt.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">zeriyt.com</span></a>, <a href="http://forumishqiptar.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">forumishqiptar.com</span></a>, <span style="color: #e06666;"><a href="http://forumi.shqiperia.com/" target="_blank"><span style="color: #e06666;">forumi.shqiperia.com</span></a>&nbsp;</span>ose cdo forum tjeter Shqiptar ku je rregjistruar. Kujdes! Sigurohu qe postimi i ri ose komenti te kete lidhje me kategorine ose temen e hapur nga nje anetar tjeter. Jepi vlere forumit aty duke i dhene material dhe duke i dhene ndihme anetareve te tjere. Mundohu te mos vendosesh linkun e blogut ne komente pasi do ta kesh tashme ne firme. Lexo dhe respekto rregullat e forumit! <i>15 minuta pune</i><br />
<br />
<b>-&nbsp;</b>Kerko online dhe zbato cdo menyre tjeter reklamimi qe mund te jete efikase per ty,duke pasur kujdes qe te mos besh spam. <i>varion</i><br />
<br />
-<b>&nbsp;</b>Fik kompjuterin,vazhdo me jeten reale dhe kthehu perseri te nesermen!<br />
<br />
<br />
<br />
Nese ka dicka qe nuk kupton mund te komentosh ketu ose te me kontaktosh ne&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/kleant.rrera" target="_blank"><span style="color: #e06666;">https://www.facebook.com/kleant.rrera</span></a>&nbsp;ose me email ne semiaksi@live.com. Suksese!</div>
<br />
<br />